«Бекітемін»
Мектеп директоры
_______М.Б.Уалиева
Бракеражды комиссия жұмысының жоспары
№ |
Іс –шара атауы
|
жауаптылар |
мерзімі |
ескерту |
1 |
Мектеп асханасының жаңа оқу жылына дайындығы. Асхана қызметкерлерінің санитарлық кітапшасының анализі. Комиссияның жаңа оқу жылына арналған жұмыс жоспарын бекіту |
Комиссия мүшелері |
тамыз |
|
2 |
Ас мәзірінің тағамның калориялылығы нормаға сәйкес құрылуын қадағалау |
Комиссия мүшелері |
Күнде |
|
3 |
Тамақ өнімдерін тарату мерзімін бақылау |
Комиссия мүшелері |
Айына 1 рет |
|
4 |
Тамақтың дайындалу технологиясының сақталуын, оған қажетті азық-түліктің салынуын, дайын тамақтың шығарылымын бақылау |
Комиссия мүшелері |
Аптасына 1 – 2 рет |
|
5 |
Асхананың санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау |
Комиссия мүшелері |
үнемі |
|
6 |
Қолданылатын ыдыс-аяқтардың залалсыздандырылып отырылуы. Банкалардың таңбалануын, тәуліктік байқаудың бар болуының сапасын жүргізу журналы |
Комиссия мүшелері |
Қыркүйек, желтоқсан, наурыз, мамыр |
|
7 |
Порциялардың өлшенуін, азық-түліктерді сақтау ережелерін және температуралық режимді бақылау |
Комиссия мүшелері |
қазан |
|
8 |
Қолданылатын ыдыс-аяқтың сапасын тексеру |
Комиссия мүшелері |
қараша |
|
9 |
2019-2020 о.ж. І жартыжылдықтағы «Комиссия жұмысының есебі» тақырыбы бойынша бракеражды комиссияның мүшелерінің отырысы |
Комиссия мүшелері |
қаңтар |
|
10 |
Көкөністер мен сусымалы азық-түліктерді сақтау ережесі. Асхананы жинау кестесінің сақталуы |
Комиссия мүшелері |
қаңтар |
|
11 |
Қолданылатын ыдыс-аяқтардың залалсыздандырылып отырылуы. Банкалардың таңбалануын, тәуліктік байқаудың бар болуының сапасын жүргізу журналы |
Комиссия мүшелері |
ақпан |
|
12 |
Оқушының үстелінен алынған порцияның салмағы бақылау порциясына сәйкес келуі |
Комиссия мүшелері |
наурыз |
|
13 |
Көкөністер мен жемістердің сақталуын, жұмыртқаны пісірер алдындағы өңдеуден өткізілуін тексеру |
Комиссия мүшелері |
наурыз |
|
14 |
Асхана ыдыс-аяқтарының және асханада қолданылатын құралдардың өңдеуден өткізілуі. Тағамдардың дайындалу технологиясының сақталуы |
Комиссия мүшелері |
сәуір |
|
15 |
Азық-түліктердің сақталуы. Жуып жинастыруға қажетті керек-жарақтардың таңбалануы |
Комиссия мүшелері |
мамыр |
|
16 |
2019-2020 о.ж. ІІ жартыжылдықтағы «Комиссия жұмысының есебі» тақырыбы бойынша комиссия мүшелерінің отырысы |
Комиссия мүшелері |
мамыр |
|